Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На кожній виборчій дільниці в області будуть чергувати два співробітники УМВС!!!
 
16-01-2010, 13:25  Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Технології

На кожній виборчій дільниці в області будуть чергувати два співробітники УМВС!!!

 
Міліція в Житомирі розповіла, що робити виборцям, що не знайшли себе в списках!
'На

Виборці, що не знайшли себе у виборчих списках, мають шанс проголосувати в першому турі виборів.

Про це на брифінгу 15 січня зазначив заступник начальника УМВС України в Житомирській області, полковник міліції Олександр Камінний.

«Якщо виборець не знайшов себе у списках, він повинен написати відповідну заяву в дільничну виборчу комісію, - сказав він. - У виборця ще є час потрапити в списки і проголосувати, адже, як відомо, навіть у день голосування за наявності поважних причин виборцю надається шанс взяти участь у виборах».

Також Камінний сказав, що відсутність виборця у списках може бути свідченням технології, яка позбавляє людину можливості проголосувати. Наприклад, він, сам того не знаючи, може бути внесений в список для голосування на дому. Це вже кримінальну справу, цим питанням буде займатися міліція спільно з СБУ та прокуратурою.
'На

Як повідомив Олександр Камінний, 17 січня на кожній з 1449 виборчій дільниці Житомирської області будуть чергувати по два співробітники УМВС.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!