Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Глобал.UA в Житомирі відкриває четверту чергу.
 
28-01-2010, 22:53  Суспільство

Глобал.UA в Житомирі відкриває четверту чергу.

 
Глобал.UA в Житомирі відкриває четверту чергу.

Глобал.UA в Житомирі відкриває четверту чергу.

На вихідні, на 30 січня, заплановано відкриття 4-ї черги в торгово-розважальному центрі Глобал.UA в Житомирі на вул. Київській, 77, передає socMart. Це розважальна частина, де знаходиться сучасна льодова арена (її параметри: 40х20 метрів). Також у цю чергу ТРЦ входять боулінг, кінотеатр, дитячий розважальний центр і фудкорт. Четверта фаза ТРЦ виконана в класичному стилі.
Нагадаємо, що 1-а черга об'єкту була відкрита 27 вересня 2008 (площа 21 тис. кв. м, орендарі продуктовий гіпермаркет Караван, Технополіс, Brocard, зазначає портал з нерухомості і будівництва socMart). 2-у чергу комплексу Глобал. UA в Житомирі, відкрили восени 2009 р. (площа понад 10 тис. кв. м, або 40 нових торгових точок - Cropptown, House, Kira Plastinina, «Тіфф», Села, Budura, Respect, нічна аптека «Аптекар», дитячий супермаркет «Мішутка» і пивний ресторан з нічним обслуговуванням «Камелот»). Також восени минулого року відкрили і 3-ю чергу, до якої увійшов центр меблів і декору (загальною площею 5 000 м.кв., марки Blest, Domini, Artiсhoke, Roda, Декоратор, Прогрес).

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!