Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » АВТО-2010: АВТОмобілі ПОДОРОЖЧАЮТЬ, АЛЕ кредити стануть доступнішими!!!
 
23-02-2010, 21:44  Суспільство / Влада / Господарство / Економіка

АВТО-2010: АВТОмобілі ПОДОРОЖЧАЮТЬ, АЛЕ кредити стануть доступнішими!!!

 
'АВТО-2010:

ЦІНИ НА АВТО


Автомобілі 2008 року, завезені за низьким курсом долара, вже практично закінчилися. Нові партії закуплені за новими цінами і доступних машин більше не буде. Опитані нами автодилери цю думку підтверджують. "Тих цін, що були в 2009-му, цього року не буде - завезені з курсу" 5,05 "машини закінчилися. Цього року ми прогнозуємо, що буде продано на 12% менше автомобілів, ніж у 2009 р. Всі оператори ринку вже адаптувалися до нових умов і будуть пропонувати тільки реальні ціни ", - прокоментувала ситуацію нам маркетинг-директор Групи компаній" АІС "Юлія Птіцина.

Аналогічної думки дотримуються і представники іншого найбільшого гравця українського ринку - корпорації "Укравто". "Ціни на авто вже знижено до мінімального рівня", - розповіли у відділі зв'язків з громадськістю компанії "УкравтоЗазСервіс". Але за нашими спостереженнями, де-не-де авто 2008 року ще залишилися. Правда, в дорогих і непопулярних комплектаціях. І те, продавці кажуть, що залишки розкуплять протягом максимум 2-х місяців.
'АВТО-2010:

Прагнучи підняти продажу, продавці розроблять пільгові умови кредитування, за яким автомобілі будуть видавати на виплату або під низькі відсотки. Нагадаємо, що до кризи, купуючи автомобілі в кредит за ставкою 16-20% річних, за 5 років автомобіліст переплачував 80-100% від ціни автомобіля. Підвищення ж на 20-40% цін на автомобілі в гривні, яке ми спостерігали протягом 2009 року, може бути цілком компенсовано пільговим кредитуванням із процентною ставкою близько 10%. Переплата за 5 років тоді не перевищить половини ціни автомобіля, і підсумкова сума, витрачена на авто, буде відповідати докризовому рівню.

Цікаво, що багато продавців уже сьогодні пропонують такі умови. Наприклад, в салонах АІС машини на перший внесок у 30% дають строком на 5 років під 9,9% річних (Audi, Citroen, SsangYoung, "Джілі", УАЗ, ГАЗ), а внісши половину вартості, автомобілі Renault і Nissan можна взяти на 1-2 роки з нульовою процентною ставкою.

'АВТО-2010:

ЦІНИ НА БЕНЗИН


Після кожних виборів у нас в країні традиційно ростуть ціни на бензин. Наприклад, на початку 2005 року літр А95 коштував близько 3 грн., а вже в середині року подорожчав до 4,2 грн. У 2007 році за літр просили 4,5 грн., після виборів - 5,1 грн. Директор консалтингової компанії "А-95" Сергій Куюн відзначає, що в даний момент ціна палива залежить від курсу долара: "Підвищення долара на три копійки викликає подорожчання літра бензину в роздріб – на копійку. Якщо долар подорожчає на 2 гривні, то бензин підніметься в ціні на 60-70 копійок - з сьогоднішніх 8 грн. за літр А95 до 8,6-8,7 грн. ".
'АВТО-2010:

А в тому, що так і буде, упевнений головний фінансовий аналітик РА "Експерт-Рейтинг" Віталій Шапран, який прогнозує зростання "зеленого" в 2010 році до 10 грн. - Якщо зовнішній борг буде продовжувати рости (уряд буде продовжувати набирати кредити).

Українська історія знає приклади не тільки зростання цін на бензин, але і їх падіння. Так, директор департаменту операцій на фінансових ринках банку "Фінанси та Кредит" Андрій Войтенко, вважає, що до кінця виборів курс буде коливатися на рівні 8-8,2 грн. / $, а потім почне знижуватися: в 1-му кварталі до 7 , 6 грн. / $, у 2-му - до 7,4 грн. / $, а в 2-му півріччі - до 7-7,2 грн. / $. Якщо долар дійсно впаде до таких оцінок, то й бензин буде коштувати в районі 6,2-6,7 грн. за літр "п'ятого". Щоправда, за словами Сергія Куюна, це за умови, що світові ціни залишаться на нинішньому рівні. Станом на 2 лютого за барель просять $ 73,4. Проте в офіційному прогнозі уряду США відзначена цифра в $ 83-85 за барель. Тобто при оптимістичному прогнозі ціни на бензин залишаться на нинішньому рівні.

'АВТО-2010:

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!