Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Системи безпеки від лідера ринку компанії Hikvision
 
29-10-2021, 15:44  Техніка та технології

Системи безпеки від лідера ринку компанії Hikvision

 
Системи безпеки щільну увійшли в наше життя, якщо підняти голову в будь-якому магазині, ви скоріше за все, побачите поблизу відеокамеру. Крім цього, більшість міст має свою систему відеофіксації на вулицях, це допомагає не тільки стримувати злочинність, а й оперативно реагувати на різні події - аварії, затори і тому подібне. Якщо пильніше придивитися до відеокамери, то можна побачити, що в більшості випадків це буде камера від компанії Hikvision https://hikvision.co.ua/ua яка займає лідируючи позиції на ринку систем безпеки в Україні.
Системи безпеки від лідера ринку компанії Hikvision

Хоча більшість людей знає Hikvision саме завдяки камерам відеоспостереження, насправді асортимент компанії значно ширший, вони виробляють:
  1. Камери відеоспостереження (більше 1000 моделей на даний час)
  2. Відеореєстратори - пристрої для запису відеопотоку, може одночасно писати відео з декількох камер
  3. Комплекти - готові набори для організації відеоспостереження, розраховані як на квартиру, так і великі виробничі площі
  4. Домофони - пристрої для контролю над доступом до об'єктів житлового та комерційного типу, організовують 2-х сторонній відео та аудіо зв'язок, можуть віддалено відкривати двері для відвідувачів
  5. Контроль доступу - пристрої що допомагають ідентифікувати та не допустити на об'єкт сторонніх людей, сюди відносяться термінали для біометричної ідентифікації (розпізнавання обличчя, відбитку пальця), пристрої для введення паролю чи зчитування смарт-карт і т.п.
  6. Сигналізація - пристрої для контролю території за допомогою різноманітних датчиків і подачі сигналу тривоги в разі виявлення порушення
  7. Додаткове обладнання (Cctv об'єктиви, пристрої для живлення, кабелі, кронштейни, мережеве обладнання і т.д.)

Системи безпеки від лідера ринку компанії Hikvision

Як бачимо асортимент продукції вражає, особливо якщо взяти до уваги, що компанія заснована лише в кінці 2001 року, а на сьогодні вона має в штаті більше 13 000 співробітників і десятки офісів по всьому світу. Але все ж таки, більшість пересічних громадян знають Hikvision як виробника відеокамер і саме з них і починала компанія в свій час поступово нарощуючи власну екосистему. На сьогодні створено вже більше 1000 різноманітних моделей орієнтованих на різні сегменти ринку - від побутових споживачів, які використовують камери для контролю за квартирою, дітьми чи домашніми тваринами до корпоративних і державних замовлень де використовуються найсучасніші досягнення в сфері безпеки.
Системи безпеки від лідера ринку компанії Hikvision

Так сучасні камери вміють не лише знімати відео, але й ідентифікувати людей, супроводжувати особу в полі зору камери і передавати інформацію про особу за якою потрібно простежити на іншу камеру, рахувати кількість людей що пройшли в полі зору камери, розпізнавати номерні знаки автомобілів, знімати відео в повній темряві, бачити що відбувається за сотні метрів, піднімати тривогу в разі нештатних ситуацій і багато іншого. На сьогодні Hikvision виробляє майже повний спектр продукції для безпеки і не збирається зупинятися, поступово збільшуючи свою долю ринку завдяки якості та конкурентним цінам. Крім цього компанія вже запустила декілька власних суббрендів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!