Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Австралія витратила третину мільйона доларів на рекламну кампанію від творців Аватара
 
7-12-2010, 17:45  Технології

Австралія витратила третину мільйона доларів на рекламну кампанію від творців Аватара

 
Австралія витратила третину мільйона доларів на рекламну кампанію від творців Аватара

Рекламне агентство Projekta випустило 3D-ролик, у якому демонструються місцеві визначні пам'ятки і природа австралійського регіону Північна територія.

Як повідомляє сайт телеканалу ABC News, на рекламну кампанію регіону, для реалізації якої були залучені фахівці, що працювали над створенням фільму Джеймса Кемерона Аватар, було витрачено $ 360 тис..

Влада Північної території відзначила, що до цього в Австралії не використовувалася подібна технологія для пропаганди туризму. Так, знятий ролик будуть показувати на екранах тисячі кінотеатрів по всій Австралії.

У свою чергу, міністр туризму Австралії Маларндірі Маккарті висловила впевненість, що інвестиції в рекламу повністю себе окуплять. За її словами, ця рекламна кампанія в першу чергу орієнтована на молодь.

Як повідомляється, влітку нинішнього року ролик для залучення туристів запустили і в Італії. Рекламу озвучував прем'єр-міністр країни Сильвіо Берлусконі.

Нагадаємо, на початку місяця в Росії вийшов грудневий номер журналу Vogue, в якому вперше в країні для создание журнала була використана рекламна технологія Video in Print (Відео у пресі).

Журнал з вбудованим відеороликом Martini Gold від Bacardi в цей же день надійшов у продаж і буде продаватися тільки в Москві на заправках BP, а також у мережах магазинів Абетка смаку, Перехрестя і Сьомий континент. Тираж номера склав 7 тис. примірників.
За матеріалами: Lenta.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!