Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі хочуть оснастити маршрутки GPS-навігаторами, а інформацію транслювати на зупинках
 
17-02-2012, 15:58  Технології

У Житомирі хочуть оснастити маршрутки GPS-навігаторами, а інформацію транслювати на зупинках

 
Влада Житомира вирішили дисциплінувати водіїв маршруток і перевізників в плані дотримання графіка руху маршруток. Планується встановити в усі автобуси GPS-навігацію, а на зупинках інформаційні монітори.

'У



Як сьогодні повідомив, на засіданні міськвиконкому, начальник управління транспорту та зв'язку Костянтин Підпокровний, від перевізників потрібно, щоб вони надавали максимум інформації пасажирам - розміщували розклад в маршрутках, а також на кінцевих зупинках.

При цьому, контролером в цих питаннях буде саме пасажир, який може повідомити про незадовільну роботу перевізників на гарячу лінію управління.

Крім того, управління транспорту, вже найближчим часом, має намір оснастити всі маршрутки Житомира GPS-навігаторами, а інформацію виводити на монітори, які збираються встановити на центральних зупинках міста.

- У реальному часі, на контрольному пункті управління, будуть бачити де знаходиться автобус, з якою швидкістю рухається, де у нього стоянка. Бажано виводити цю інформацію на монітори на центральних зупинках, тоді контроль буде цілодобовий. Ми над цим працюємо, є проекти, а в договорах з перевізниками - умови, щоб автобуси обов'язково протягом року були забезпечені цими системами. - Озвучив найближчі плани і наміри влади Костянтин Підпокровний.

У свою чергу, мер Житомира Володимир Дебой додав, що перевізників, у яких 3-4 маршрутки, скоро витіснять великі підприємства, які можуть забезпечити безпеку перевезень, технічний і медичний контроль, дотримання режиму руху і дають легальну роботу.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!