Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відомий житомирянин Черпіцький отримав крісло заступника міністра оборони.
 
26-03-2010, 18:18  Влада

Відомий житомирянин Черпіцький отримав крісло заступника міністра оборони.

 
Відомий житомирянин Черпіцький отримав крісло заступника міністра оборони.

0


Кабінет міністрів, розпорядженні уряду від 24 березня, призначив Олександра Черпіцького на посаду заступника міністра оборони-директора Державного департаменту надлишкового майна та земель Міністерства оборони.

Нагадаємо, Черпіцький обіймав посаду заступника голови Державного комітету із земельних ресурсів в період з лютого по грудень 2008 року.

17 лютого, після 2 туру виборів, Юлія Тимошенко призначила пана Черпіцького заступником міністра транспорту, а його дружина працювала у Вищому адміністративному суді. І, як пише «Українська правда», передбачалося, що це допоможе Тимошенко скасувати перемогу Януковича на президентських виборах. Але Тимошенко , після того, як суддя Черпіцька не прийшла взагалі на судовий розгляд, відмінила розпорядження стосовно призначення Черпіцького в Мінтранс.

Брат Черпіцького, Олег, депутат партії БЮТ, був виключений з «Батьківщини» після того, як вступив у коаліцію з Партією регіонів, КПУ і блоком Литвина.


Відомий рецидивіст, а не житомирянин.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!