Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві ремонтують плановий прорив водопроводу
 
12-05-2010, 12:52  Влада / Випадки / Господарство / Економіка

У Бердичеві ремонтують плановий прорив водопроводу

 
Часті розкопки на вулицях міста Бердичева стали вже звичним явищем. Не проходить і тижня, як тут обов’язково десь щось прориває або ламається.

На місце події відразу ж підганяють техніку, довбуть нещодавно покладений асфальт, викопують величезні ями, після чого починають думати: а чому ми тут копали, якщо прорив в іншому місці?
'У

Згортають роботу і переїжджають копати в інше місце, знову псуючи казенний асфальт і залишаючи після себе величезні ями та котловани.

Іноді створюється враження, що дирекція водоканалу використовує свою техніку і робітників для пошуку нафти або якихось древніх поховань під дорогами цього міста.

Ось і в середу перехожі могли спостерігати початок ще одних ремонтних робіт місцевих «археологів» по вулиці К. Лібкнехта, біля банку «Аваль». Величезна вирита яма таробітники, що здивовано дивляться на неї – ось що першим впадає в очі.
'У

Будемо сподіватися, що цього разу місце прориву було вибрано правильно, і таке важливий для міста водопостачання буде налагоджено.

Хоча, може бути, це все для відводу очей, а насправді працівники водоканалу вирішили зробити підкоп під банк, щоб під покровом темряви обчистити його і нарешті розрахуватися з усіма боргами підприємства?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!