Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичів завмер: в місті кладуть експериментальний асфальт!
 
26-04-2010, 22:04  Бізнес / Суспільство / Влада / Наука / Технології / Випадки / Відпочинок / Господарство / Економіка

Бердичів завмер: в місті кладуть експериментальний асфальт!

 
У Бердичеві тривають ремонтні роботи доріг міста. Проблема, що залишилася після звільнення Бердичева від німецько-фашистських загарбників, все ще заважає успішному соціально-економічному розвитку міста – відступаючи з Бердичева фашисти так пошкодили дороги, що вони до цих пір ремонтуються.
'Бердичів

Але місцева влада не сидить склавши руки... Сьогодні найбільш грандіозний ремонт розвернувся на ділянці дороги по вулиці К. Лібкнехта, біля Центрального універмагу.

Прославлена своїми експериментами з асфальтом Бердичівська фірма «Марва ЛТД» продовжує радувати городян європейськими дорогами з бердичівським акцентом. Будемо сподіватися, що дорога біля універмагу «Ювілейний» вийде рівною, а у водія катка, що рівняє асфальт, немає проблем із зором, і він правильно розуміє слово «горизонталь».
'Бердичів

Чи виправдаються надії мешканців та гостей міста, покаже завершення ремонту цієї ділянки дороги міста та відгуки власників автотранспорту.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!