Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Президент призначив нового суддю районного суду Житомирської області.
 
22-05-2010, 18:50  Влада

Президент призначив нового суддю районного суду Житомирської області.

 

Янукович призначив нового суддю районного суду Житомирської області.


Президент України Віктор Янукович перевів суддю Романівського районного суду Житомирської області Грубіяна Євгена Олексійовича на роботу судді Житомирського районного суду у межах п'ятирічного строку.

Президент призначив нового суддю районного суду Житомирської області.


Про це йдеться в указі Президента № 638/2010.

Євген Грубіян, випускник Київського національного університету внутрішніх справ, працював суддею Романівського районного суду Житомирської області з 1 серпня 2007 року.


Нагадаємо, що 18 травня 2010 року, слідчі Генпрокуратури України спільно з співробітниками СБУ, після отримання хабара, затримали суддю районного суду Житомирської області Баренко Сахібжамал Гайнулівну.

Встановлено, що житомирська суддя вимагала і отримала хабар, 2500 доларів США, від громадянина за прийняття на його користь рішення у цивільній справі.

Баренко Сахібжамал Гайнулівна працювала на цьому місці з жовтня 2002 року. Серед працівників Житомирського районного суду існує думка, що суддю просто «підставили».


За матеріалами "Журнал Житомира"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!