Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада міста підписали меморандум про співпрацю Житомира та китайського Янгжоу.
 
16-07-2010, 12:35  Влада

Влада міста підписали меморандум про співпрацю Житомира та китайського Янгжоу.

 
15 липня 2010 року в прес-центрі міської ради відбулося підписання Меморандуму про встановлення побратимських відносин між містами Житомир і Янгжоу (Китай).


Влада міста підписали меморандум про співпрацю Житомира та китайського Янгжоу.



Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Історія відносин між китайським містом Янгжоу провінції Цзянсу і Житомиром почалася восени 2009 року. Третій китайський Форум мерів міст світу відвідала міський голова Віра Шелудченко. Метою проведення Форуму було зміцнення дружби і сприяння розвитку міст, що знаходяться вздовж Великого Каналу, обговорення та обмін ідеями щодо розвитку економіки, культури, туризму, міжнародного співробітництва. Під час перебування в Китаї відбулися домовленості про подальші відносини.

Для продовження співпраці між містами в Житомир прибула повноважна делегація на чолі із заступником директора Народного Конгресу міста Янгжоу Лі Фуканом. Під час зустрічі з депутатами міської ради та керівниками структурних підрозділів міськвиконкому відбулося знайомство гостей з роботою органів влади, культурними особливостями, інвестиційними можливостями міста. Після підписання Меморандуму Сторони висловили надію, що співпраця буде сприяти розвитку наших міст в усіх сферах в інтересах громадян.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!