Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жителів хрущовок викинуть на вулицю? (ЧУТКИ »У МІСТІ»)
 
20-11-2010, 01:20  Влада

Жителів хрущовок викинуть на вулицю? (ЧУТКИ »У МІСТІ»)

 
Городяни столиці та інших міст в паніці - чутки про те, що влада може їх просто викинути на вулицю підкріплюється фактом, що профільний комітет рекомендував Раді прийняти його в другому читанні вже наступного тижня!
З речами і на вихід?

0



Автоматичне нарахування пені за несплату комунальних послуг, можливість вилучення житла для будівництва іншого будинку, обов'язкове створення об'єднань співвласників у всіх багатоквартирних будинках - лише мала частина новацій, які містяться в проекті Житлового кодексу.

Після того, як новий Житловий кодекс завдяки Верховній раді вступить в силу, мешканців будинків, що підлягають реконструкції або йдуть під знос, зможуть виселяти в будь-який зручний для місцевої влади район незалежно від того, де розташовується реконструйований або зносяться будинок. Якщо ж власник відмовиться переїжджати, його квартира може бути примусово викуплена з мотивів суспільної необхідності.

Ці драконівські норми, як вважають багато хто, вигідні будівельним компаніям, які через небажання мешканців покидати свої квартири до цих пір не могли реалізувати свої плани з реконструкції центральних районів міст, забудованих хрущовками.

Нагадаємо, що вчора Рада почала свій "терор", прийнявши нову версію Податкового кодексу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!