Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Азаров вимагає зменшити максимальні пенсії
 
7-12-2010, 01:38  Влада

Азаров вимагає зменшити максимальні пенсії

 


І збільшити пенсійний вік для чиновників


Азаров вимагає зменшити максимальні пенсії



Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив голові правління Пенсійного фонду спільно з Міністерством фінансів терміново підготувати законопроект про обмеження максимального розміру пенсії. Про це повідомляє ForUm з посиланням на Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів України.

Про це Прем'єр-Міністр заявив на зустрічі з главою ПФУ Борисом Зайчуком.

«Абсолютно неправильно і несправедливо, що одні люди в нас отримують по 800 гривень пенсії, а інші - по 50 тисяч, причому отримують з солідарного фонду, - підкреслив глава уряду. - Розробіть такий законопроект, щоб вже з 1 січня наступного року ми ліквідували цю соціальну несправедливість, створену попередньою владою. Порахуйте, як обґрунтовано обмежити максимальний розмір пенсії - можливо, 10-12 мінімальних пенсій, і порахуйте, яку економію коштів це дасть ».

Крім того, Азаров доручив розглянути питання про зміну віку виходу на пенсію для окремих категорій громадян.

«Почати треба з державних службовців. Порахуйте, яка економія коштів буде від збільшення віку виходу на пенсію для чиновників. У той же час розберіться і запропонуйте, як і для кого розумно обмежити можливість пільгового виходу на пенсію, буває, в 35 років. Як стимулювати людей працювати довше і відстрочити отримання пенсії. А після подолання дефіциту Пенсійного фонду можна буде повернути ці «відстрочені» пенсійні виплати », - зазначив він.

Нагадаємо, що до 10 грудня 2010 року уряд подасть до Верховної Ради проект закону щодо проведення першого етапу пенсійної реформи.
За матеріалами «Багнет»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!