Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Профільні» депутати не змогли однозначно вирішити долю землі на Корольова в Житомирі
 
1-08-2011, 17:27  Влада

«Профільні» депутати не змогли однозначно вирішити долю землі на Корольова в Житомирі

 
Постійна комісія з питань містобудування, архітектури та землекористування Житомирської міськради на своєму засіданні 29 липня розглядала питання, яке мер Житомира Володимир Дебой повторно виніс на розгляд сесії, призначеної на 2 серпня. Мова йде про необхідність зарахувати 5,4 га землі, що раніше належала Аргоекологіческому університету, у запаси земель міськради, для подальшого продажу на аукціоні. Власне, питання на сесії буде стояти про передачу у власність міста цієї ділянки. Все, що стосується самої процедури продажу через аукціон - питання наступних сесій.

«Профільні» депутати не змогли однозначно вирішити долю землі на Корольова в Житомирі



Представник управління регулювання земельних ресурсів ознайомила депутатів з орієнтовною вартістю землі - 164 гривні за квадратний метр. Попередня оцінка показала, що на аукціоні за ділянку землі на вулиці Корольова, 39, площею 5,4 га можна виручити близько 8,8 мільйонів гривень для міського бюджету. Проте, офіційна оцінка може дещо відрізнятися від оголошеної суми. Стартова вартість при продажу на аукціоні ще затверджуватиметься окремим рішенням.

Голова комісії Микола Туфанов зачитав депутатам нотаріально завірену (цього вимагає закон при перекладі землі в інший статус) заяву в. о. ректора академії Антона Малиновського про згоду на відчуження. У заяві Малиновського підкреслюється, що Академія від землі відмовляється добровільно, однак гостро потребує поліпшення матеріально-технічної бази. Мовляв, не забудьте про інтереси Академії, коли землю продасте ...

Після обговорення пропозицій і суперечок взагалі про легітимність винесення проекту рішення на сесію (мовляв, не витриманий 20-денний термін, передбачений законом про доступ до публічної інформації), депутати в якості резюме винесли таке формулювання: Постійна комісія з питань містобудування, архітектури і землекористування на своєму засіданні не прийшла до одностайної думки з обговорюваного питання, що підтвердило голосування.

Депутати, по суті справи, повторили резолюцію, винесену перед попередньою сесією - 14 липня.

До речі, депутати підкреслювали, що на минулій сесії з цього питання вже проводилося поіменне голосування: питання не пройшло (31 депутат був проти), у зв'язку з цим депутати заявили, що вони не маріонетки, і думки свої через два тижні не міняють ...
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!