Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За відставку мера Житомира зібрали 16 тисяч підписів - Пашинський
 
8-09-2011, 22:57  Влада

За відставку мера Житомира зібрали 16 тисяч підписів - Пашинський

 
'За

Сьогодні під час мітингу під стінами облдержадміністрації голова обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Сергій Пашинський повідомив про те, що за минулий тиждень було зібрано майже 16 тисяч підписів житомирян за відставку мера.

- Ми зібрали більшу кількість голосів за відставку мера ніж за нього виборці віддали на виборах. Сьогодні ми віддамо ці списки губернатору Сергію Рижуку, який поручився за мера, і будемо вимагати його відставки, - сказав Сергій Пашинський.

Він також нагадав що рік тому Сергій Рижук представляючи мера обіцяв для Житомира "золоті гори": більше мільйона гривень на ремонт доріг, що ніколи не відключатимуть воду та багато іншого.

- Ми не побачили виконання жодної обіцянки, - нагадав мітингуючим Сергій Пашинський.

На мітингу були присутні працівники Житомирського ТТУ, які так і не отримали обіцяної зарплати. Вони прийшли з гаслами: "Голодний водій за кермом - це злочин", "Рижук, дай нашим дітям є", "Працівники ТТУ вже 4 місяці без зарплати".

Нагадаємо, сьогодні в мітингу беруть участь політичні сили, які взяли участь у створенні Комітету опору диктатурі, а також священики Української церкви Київського патріархату.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!