Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області районна влада вибрала собі фаворитів-юристів. Антимонопольний комітет проти
 
12-10-2011, 21:35  Влада

У Житомирській області районна влада вибрала собі фаворитів-юристів. Антимонопольний комітет проти

 
Житомирське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов'язало Олевську районну державну адміністрацію припинити антиконкурентні дії.

'У



Як повідомили в прес-службі Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, райдержадміністрація повинна привести у відповідність договірні відносини з ТОВ «Поліська юридична компанія», правонаступником якої є ТОВ «Поліська біоенергетична компанія».

Як встановило відділення, райдержадміністрація при укладанні договору з товариством надала йому пріоритетне право проводити юридичну оцінку звернень громадян, підприємств, з подальшим супроводом їх у судах різних інстанцій.

Крім того, згідно з умовами договору райдержадміністрація зобов'язалася інформувати населення про співпрацю з товариством, а також не користуватися без узгодження із товариством послугами інших юридичних компаній, приватних підприємств, адвокатів з питань, що віднесені до предмета договору.

Оскільки такі дії можуть обмежити конкуренцію на ринку юридичних послуг, обласне відділення Антимонопольного комітету зобов'язало Олевську районну державну адміністрацію припинити порушення шляхом розірвання договору з ТОВ «Поліська юридична компанія».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!