Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Для депутатів Житомирської міськради хочуть встановити електронну систему голосування
 
9-11-2012, 19:01  Влада

Для депутатів Житомирської міськради хочуть встановити електронну систему голосування

 
Житомирський міськвиконком провів тендер на закупівлю електронної системи для голосування.

'Для



Про це повідомляє офіційний портал Держзакупівель України.

1 жовтня Житомирський міськвиконком оголосив про проведення відкритих торгів для купівлі обладнання для автоматичної обробки інформації, а саме, електронної системи голосування.

Результати торгів були оприлюднені 31 жовтня.

Як стало відомо, електронну систему для голосування Житомирському міськраді надасть ПрАТ «Мікросистема» (м. Хмельницький) за 285 тис. грн. Крайній термін поставки обладнання - грудень 2012 року.

Згідно з технічною документацією, програмно-технічний комплекс електронної системи голосування дозволить автоматизувати процес проведення сесій міськради, а також забезпечить швидкість і об'єктивність при виконанні та облік дій депутатів. Завдяки даному обладнанню можна буде автоматизувати реєстрацію учасників сесії за допомогою персональних електронних карток. Також в автоматичному режимі буде здійснюватися запис депутатів для виступу, підрахунок голосів, визначення результатів голосування з виведенням інформації на екранах у сесійній залі, формування та друк протоколу та інших документів. Крім того, стане можливим формування комп'ютерної бази подій для створення архіву сесії, буде вестися автоматичний запис виступів учасників сесії.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!