Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У двох школах Житомира встановлять електронну пропускну систему
 
21-09-2012, 14:26  Суспільство

У двох школах Житомира встановлять електронну пропускну систему

 
У Житомирських гімназіях № 23 та № 25 планується встановити електронну пропускну систему для школярів.

'У



Після її установки, діти зможуть потрапити на уроки тільки з допомогою спеціальних електронних карток. До речі, завдяки такій картці, батькам на телефон буде тут же надходити повідомлення про час приходу або відходу дитини зі школи.

Вартість однієї такої картки, за словами батьків - 35 гривень, а пропускні турнікети школам встановлять безкоштовно.

- Не відомо, чи будемо ми встановлювати ці турнікети, - розповіла журналістам директор гімназії № 23 Ніна Володимирівна Купрійчук. - Ми плануємо, але батьки не хочуть. А якщо батьки відмовляться, то нічого і не буде. Турнікети нам дають безкоштовно. Але проти волі батьків ми не підемо. Так що це питання поки тільки вирішується. Фірма, яка буде виготовляти електронні картки знаходиться в Києві. Зустріч з її представниками призначена на жовтень. Якщо нас все влаштує і батьки погодяться, тоді ми замовимо картки.

За словами Ніни Володимирівни Польське суспільство виділило на Житомирську область п'ять безкоштовних електронних пропускних систем. Дві з них дісталися Житомиру - 23 і 25 гімназіям. Решта поїдуть в Коростень, Новоград-Волинський та Бердичів.

- Але все це ще під питанням. Одні батьки не хочуть, інші хочуть. Але я їздила в 315-ту київську школу, там ця система працює вже два роки. Всі дуже задоволені. Ми зв'язувалися з Одесою, Білою Церквою, там вже давно такі системи працюють. Директор одеської гімназії говорить, що прогулів менше стало, діти відповідальніше до навчання ставляться. Але, як наші батьки скажуть, так і буде, - каже Ніна Володимирівна.

Правда, незважаючи на всі запевнення директора про те, що установка електронної системи в школі під великим питанням, багато батьків вже здали гроші на виготовлення персональних карток і навіть заповнили спеціальні бланки з фотографіями.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!