Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Студенти Житомирського НАУ змогли отримати досвід у голови ОДА.
 
1-02-2010, 20:17  Влада / Наука

Студенти Житомирського НАУ змогли отримати досвід у голови ОДА.

 
Студенти Житомирського НАУ змогли отримати досвід у голови ОДА.



Студенти Житомирського національного агроекологічного університету побували в гостях в обласній раді.

Прес-служба Житомирської обласної ради розповіла про зустріч голови Житомирської обласної ради Віталія Француза з студентами Житомирського національного агроекологічного університету, 28 січня під час якої він ознайомив молодь з роботою обласної ради та її виконавчого апарату.

Доброю традицією стають такі зустрічі керівництва обласної ради та студентів. Адже важливою є можливість майбутніх спеціалісти під час вивчення курсу «Державне регулювання та управління» побачити як працює державний орган влади, як говориться, «із середини».

Студентам показали кімнату місцевого самоврядування, депутатську кімнату, кабінет голови обласної ради, сесійну залу.

Віталій Йосипович проінформував студентів про структурний механізм обласної ради, форми і методи діяльності органів місцевого самоврядування, обраних на основі пропорційної системи виборів.

Він зазначив, що ради, як органи місцевого самоврядування - це особлива гілка влади, яка представляє інтереси територіальних громад. Вони діють автономно, не підпорядковані ієрархічно іншим суб’єктам влади і будь-який адміністративний контроль за їх діями можливий лише тільки для забезпечення законності та конституційних принципів місцевого самоврядування.

Також Віталій Француз розповів учасникам зустрічі про роботу постійних комісій обласної ради, координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради, про співпрацю самоврядного органу із обласною державною адміністрацією.

Про роботу облдержадміністрації студенти дізнались від заступника голови ОДА Володимира Дебоя.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!