Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати.
 
2-02-2010, 18:10  Влада

Засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

 
Засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати.


Засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

Заступник голови облдержадміністрації, заступник голови комісії М.Черненко 29 січня у Житомирі провів засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.



Розглянуто питання про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати та страхових внесків до Пенсійного фонду на підприємствах-боржниках, щодо яких реалізується процедура відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом. Загальна сума заборгованості з виплати зарплати працівникам області впродовж минулого року зросла на 16 млн.грн., станом на 1 січня становила 50,8 млн. Саме 28 підприємств-банкрутів утворили близько 15% загальної суми заборгованості з виплат зарплати. М.Черненко зауважив, що такі негативні приклади не поодинокі, адже відповідного гарантового фонду для працівників підприємств, що ліквідуються, в Україні не створено; тому головне завдання і ліквідаторів підприємств, і їх керівників, і місцевих органів виконавчої влади зробити все можливе, аби зменшити негативний вплив із ситуації що складається на таких підприємствах. За результатами засідання прийнято відповідні рішення.
politics.zt.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!