Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » А якого кольору Ваш земельний акт?
 
4-02-2010, 17:59  Влада

А якого кольору Ваш земельний акт?

 
'А


У більшості бердичівлян є жилка підприємливості, це у них в крові. Але якщо у деяких вона схована глибоко всередині, то зустрічаються індивідууми, фантазія яких переходить всі межі. І спрямована вона, як правило, в одну сторону: обдурити ближнього. Справа в тому, що деякі особливо цинічні працівники земельної служби та підрядних організацій, змушують бердичівлян платити за виготовлення державних актів на землю. Які, відповідно до постанови Кабінету Міністрів, повинні видаватися безкоштовно. Мало того, ці аферисти ще мають нахабність прикриватися іменами високопоставлених чиновників міста, вказуючи, що і кому вони передадуть для вирішення або прискорення даного питання!


Саме тому в середу, 3 лютого, рівно о 15-00 відбулася екстрена нарада, в якій взяли участь представники прокуратури, Держкомзему та його підрядних організацій, а також ЗМІ міста Бердичева. Чиновники вирішили донести до громадськості інформацію про свою непричетність до діяльності хабарників і факти незаконного вимагання грошей.
А якого кольору Ваш земельний акт?


З роз'ясненнями навіть виступив начальник служби Держкомзему, який розповів, що дія прикінцевих положень передбачає безкоштовне виготовлення державних актів. І всі видані акти за минулі кілька років, незалежно від кольору, є дійсними. Бо вже дійшло до того, що деякі підрядні організації запевняють своїх клієнтів, що їх акт уже не годний, і переробляють його за чималі гроші. Якщо ж комусь щось не зрозуміло, краще підійдіть в земельну службу, і там все дізнайтеся. Причому абсолютно безкоштовно. А при найменших натяках на «додаткову» плату або можливість «допомогти», одразу ж звертайтеся до керівництва Держкомзему або в правоохоронні органи. Запам'ятайте, що всі затвердження по земельної документації проводяться на сесії міської ради, і прискорити цей процес не можна ніяк.

Ось так от репутація чиновників міста Бердичева страждає від дій шахраїв, які наживаються на їх чесному імені. Тому дорогі бердичівляни! Не вірте аферистам! Пам'ятайте, що наші високопоставлені особи хабарів не беруть, тому не погоджуйтеся платити зайві гроші, не дайте себе обдурити безсовісним хабарникам!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!