Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Місяць у в"язниці за СМС.
 
20-03-2010, 18:37  Випадки

Місяць у в"язниці за СМС.

 
Місяць у в"язниці за СМС.

Місяць у в"язниці за СМС.


Закохану пару засудили до тюремного ув'язнення за особисту переписку еротичного змісту, повідомляє BBC News. Чоловік і жінка індійського походження проведуть за гратами місяць за те, що своїми фривольність порушили закони ОАЕ.


Улюблені, були засуджені до ув'язнення за те, що мали нахабство листуватися відвертими SMS-повідомленнями. При цьому вони не були в законному шлюбі, і навіть більше того - жінка була заміжня. Саме її чоловік показав правоохоронним органам любовне листування своєї благовірної як свідчення її непристойної поведінки. Чоловік хотів отримати розлучення.
Місяць у в"язниці за СМС.


Любовна листування в таких обставинах - порушення закону ОАЕ, відзначає Вебпланета. Охоронці моральності прийшли до висновку, що з повідомлень не можна зрозуміти, чи були закохані близькі, або тільки збиралися. Якби звинувачення довело подружню зраду та позашлюбний сексуальний зв'язок, носіїв люблячих сердець покарали б набагато суворіше.

Втім, місяць ув'язнення - це теж пом'якшене покарання. Спочатку парочку засудили до 6 місяців ув'язнення і депортації з країни, але апеляційний суд визнав це покарання занадто суворим і «скосив» термін. Це не перший випадок за останній час, коли влада ОАЕ карають закоханих. У 2008 році британську пару засудили до 3 місяців в'язниці за те, що іноземці посміли зайнятися сексом на пляжі.

Варто відзначити, що за SMS-повідомлення еротичного змісту можна стати об'єктом пильної уваги захисників порядку не тільки в знаменитих суворими звичаями мусульманських країнах. Наприклад, американські школярки не вперше потрапляють на лаву підсудних за те, що розсилають свої відверті фотографії однокласникам. Самі підлітки при цьому вважають «секстінг» і публікацію відвертих картинок нормою.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!