Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Суд зобов'язав McDonald's заплатити $ 17 500 за ожиріння співробітника
 
29-10-2010, 22:59  Випадки

Суд зобов'язав McDonald's заплатити $ 17 500 за ожиріння співробітника

 
Бразильський суд зобов'язав McDonald's заплатити своєму колишньому співробітнику компенсацію у 17,5 тисячі доларів за те, що він поправився на 30 кілограмів за час роботи в ресторані швидкого харчування.

0



32-річний бразилець, який пропрацював в McDonald's менеджером майже 12 років, заявив на процесі, що йому доводилося щодня куштувати їжу, щоб переконатися в її високій якості, повідомляє агентство АР.

Крім того, McDonald's пропонував всім свої співробітникам безкоштовне харчування, від чого, за його словами, було важко відмовитися, що також стало причиною його ожиріння. Особистість позивача тримається в секреті.

Судове рішення підписав суддя Хуа Філхо, який підкреслив, що McDonald's ще має право подати апеляцію. У бразильській штаб-квартирі американської мережі заявили, що компанія розглядає всі свої легальні можливості. Суд відбувся в місті Порто Алегре.

«Мережа пропонувала різноманітний вибір збалансованого меню, який відповідав потребам кожного співробітника», - йдеться в заяві McDonald's.

Мережа McDonald's об'єднує понад 32 тис. ресторанів в 117 країнах світу, три чверті закладів працюють під управлінням франчайзі.
За матеріалами news.mail.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!