Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області чоловік в кафе влаштував різанину
 
7-01-2011, 01:55  Випадки

У Житомирській області чоловік в кафе влаштував різанину

 
6 січня в 1.15 в Володарськ-Волинський райвідділ міліції від фельдшера Іршанської селищної лікарні надійшло повідомлення про те, що з травмами у вигляді проникаючого колото-різаної рани грудної клітини доставлений 23-річний житель смт. Іршанськ, який знаходиться в несвідомому стані.

У Житомирській області чоловік в кафе влаштував різанину



Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, працівники слідчо-оперативної групи, негайно виїхали на місце події і встановили, що 5 січня близько 23.50 в приміщенні кафе між потерпілим і невстановленим, в даний час, чоловіком з невідомих причин виник конфлікт, в ході якого останній гострим предметом наніс тілесні ушкодження.

В даний час тривають заходи щодо встановлення особи невідомого і його затримання.

Міліція застерігає: зловживання спиртними напоями - не кращий спосіб відзначити свята. Намагайтеся обмежити вживання алкоголю, щоб уберегти себе від неприємностей. У розпал суперечок не втрачайте здорового глузду. Побутові негаразди, посилені негативним впливом алкоголю, дуже часто призводять до страшних наслідків. Миттєвий спалах жорстокості може поставити під загрозу життя людини та ваше майбутнє.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!