Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві власник дорогого позашляховика сам віддав авто шахраю
 
17-01-2011, 21:58  Випадки

У Бердичеві власник дорогого позашляховика сам віддав авто шахраю

 
Нещодавно в Бердичеві стався черговий випадок шахрайства, в ході якого був викрадений дорогий позашляховик. Все говорить про те, що бердичівлянин став жертвою кримінального фахівця високого рівня.

У Бердичеві власник дорогого позашляховика сам віддав авто шахраю



Почалося все банально. Бердичівлянин за допомогою оголошення в Інтернеті вирішив продати свій позашляховик. Покупець не змусив себе чекати. Буквально через два дні пролунав телефонний дзвінок і потенційний покупець просив про зустріч, щоб подивитися автомобіль і обговорити його можливу покупку. На наступний день відбулася зустріч. Покупець назвався жителем Хмільника і в ході бесіди, з'ясувавши яким видом бізнесу займається продавець авто, назвався колегою.

Мовляв навіть зустрічалися вони не раз, просто бердичівлянин забув ... В результаті спілкування і подальшої поїздки до незалежного автомайстра, який дав об'єктивну оцінку технічного стану автомобіля, продавець і покупець стали мало не рідними - навіть на майбутнє спільні бізнес-проекти придумали і обговорили.

Коли всі формальності були з'ясовані, покупець попросив проїхатися на джипі - провести тест-драй. Господар авто сам їхати не захотів, але попросив щоб з покупцем поїхав майстер, який давав консультації за технічним станом позашляховика. Майстер сів у авто і поїхав з покупцем.

Через сорок хвилин продавець машини став турбуватися, куди поділося його авто з «пасажирами». Набрав по мобільному телефону покупця, але красивий жіночий голос повідомив, що зв'язатися з абонентом немає можливості. Тоді господар позашляховика набрав по мобільному телефону автомобільного майстра. Той взяв трубку і на питання господаря авто: «Ви де?» Відповів, що він вже ... вдома. У ході подальшого телефонної розмови з'ясувалося, що покупець сказав майстрові, що хоче поїхати в село показати автомобіль матері. Покупець запитав чи не хоче майстер поїхати з ним. Зрозуміло, що майстер не хотів «вбивати» свій час, тим більше ніяких інструкцій щодо спільної поїздки він від продавця авто не отримував, а передзвонити тому і повідомити про «поїздку до мами» не додумався. Покупець позашляховика довіз майстра до його будинку, тепло попрощався і поїхав «до мами».

Скоріш за все мама покупця позашляховика живе на Далекому Сході континенту Євразія, так як зв'язатися з ним не вдалося, а машина по закінченню вже тривалого періоду часу знайдена так і не була.

За фактом шахрайства, в ході якого бердичівлянин залишився без дорогої іномарки порушено кримінальну справу. Машину шукають.

Валентин БОРТНИК

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!