Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Переваги та недоліки купівлі авто на вторинному ринку
 
9-11-2020, 18:39  Корисні поради

Переваги та недоліки купівлі авто на вторинному ринку

 

В сучасному світі власна машина не ототожнює заможність свого власника, а є необхідністю. Але не кожен українець спроможний взяти нове авто з салону через його високу вартість. В таких ситуаціях варто звернути увагу на вторинний ринок, де можна знайти гідні варіанти та купити авто з пробігом по значно нижчій ціні. Не дивлячись на це, багато українських автовласників виступають проти ринку використаних автомобілів, оскільки покупець наражає себе на додатковий ризик як у фінансовому плані, так і стосовно технічного стану ТЗ. У цій статті ми роздивимось, які переваги та недоліки має автомобіль на вторинному ринку.


Переваги купівлі бу авто


Безперечно, головний плюс автомобіля з пробігом порівняно з новим авто - нижча ціна. Вторинний ринок неймовірно широкий, тому кожен його учасник знайде для себе транспорт з урахуванням вподобань, бюджету та класу авто.


Крім ціни, є ще декілька переваг, які прийшлись до вподоби потенційним власникам рухомого майна. Це:




  • повна комплектація - в процесі використання авто власники намагаються удосконалити та доповнити комплектацію, зробити авто більш комфортним;




  • наявність комплектів зимових та літніх шин;




  • відсутність заводських недоліків - якщо авто було придбано в салоні з заводу, то є незначний шанс на заводський брак, який буде точно ліквідовано первинним власником.




Крім того, до переваг ще відносять дешевий ремонт та обслуговування - як правило на вторинному ринку представлені менш сучасні моделі, деталі та ремонт яких значно дешевше за сучасні авто та авто преміум-класу.


Недоліки купівлі на вторинному ринку


Не дивлячись на значну кількість плюсів, бу машина має деякі недоліки, які змушують задуматися. До явних мінусів купівлі авто з пробігом відносять:




  • технічний стан може не відповідати заявленому - продавець умисно замовчує глобальні проблеми з авто, щоб швидко та вигідно його продати (інколи ремонт прихованих проблем може коштувати до 50% вартості авто);




  • авто могло бути отримано злочинним шляхом або є наразі предметом застави (в такому випадку, окрім авто, майбутній власник може придбати купу проблем);




  • авто потрапляло в аварію, але власник навмисно приховав цей факт.




Переваги та недоліки купівлі авто на вторинному ринку


В Україні є декілько великих торгових платформ з продажу/придбання машин для вторинного власника. Автобазар «ПаркДрайв» функціонує вже понад 7 років та висвічує лише перевірені оголошення на своєму сайті: https://parkdrive.ua/. На «ParkDrive» є можливість перевірити технічний стан авто, що дозволяє знайти та купити найкращий варіант з урахуванням всіх уподобань.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!