Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські підприємці просять Президента Януковича і Генпрокурора Пшонку захистити їх від свавілля
 
1-02-2011, 22:01  Випадки

Житомирські підприємці просять Президента Януковича і Генпрокурора Пшонку захистити їх від свавілля

 
Житомирські підприємці заявляють про репресії малого бізнесу за допомогою силових органів. Власники житомирського Інтернет-клубу "КлубOк", майно якого було конфісковано правоохоронними органами, а власник затриманий, звертаються до Президента України Віктора Януковича та Генерального прокурора України Віктора Пшонки з проханням захисту від "свавілля місцевої влади".

0



Про це сьогодні заявив співвласник Інтернет-клубу "КлубOк" Сергій Камінський під час прес-конференції в Прес-центрі Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ.

Зокрема, за словами адвоката Інтернет-клубу "КлубOк" Лади Камінської, 26 січня "КлубOк", який знаходиться в центрі міста, був розгромлений співробітниками силових органів. "Представниками прокуратури та міліції було застосовано безпрецедентне насильство над власником клубу Дмитром Камінським та персоналом клубу. Також було вилучено майно установи без достатніх підстав і яких-небудь документів. У результаті зафіксовані удари грудної клітки Д. Камінського, а також удар плеча у юриста клубу. Крім того, без належного оформлення у невідомому напрямку з приміщення клубу було вивезено 51 комп'ютер, двері клубу розрізані болгаркою, меблі зруйновані ", - підкреслила вона.

У даний момент, відзначила Л. Камінська, Д. Камінський "утримується за ґратами на підставі наспіх відкритої кримінальної справи". "Його звинувачують у нападі на співробітника міліції, що абсолютно не відповідає дійсності. Звинувачення сфабриковано з метою ухилення від відповідальності за розгром клубу і побиття власників. Крім того, на сім'ю власника клубу здійснюється тиск. Зокрема, членів його сім'ї залякують і переслідують невідомі особи ", - сказано в заяві.

"Причиною такої поведінки правоохоронців у клубі, яка була названа в листі прокуратури Житомирської області, стало" виявлення неповнолітнього учня середньої школи, який близько двох годин замість уроків грав в комп'ютерні ігри з масовими вбивствами, які містять елементи жорстокості і насильства і негативно впливають на психіку неповнолітнього ". Така позиція прокуратури є відвертим святенництвом, оскільки найбільш негативний вплив на свідомість всіх затриманих в клубі справило насильство здійснене співробітниками міліції під керівництвом працівника прокуратури", - підкреслила Л. Камінська.

У результаті таких дій правоохоронних органів власники клубу оцінюють свої збитки в 850 тис.грн. "Клуб повністю розгромлено, майно вивезено і розграбовано. Ми вимагаємо забезпечити повернення безпідставно вивезеного майна й притягнути до відповідальності причетних до нападу на клуб чиновників. Також вимагаємо закрити безпідставно порушену проти Д. Камінського кримінальну справу", - сказано у зверненні до Президента та Генпрокурора представників Інтернет-клубу.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!