Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прокуратура знову наїхала на власників "Клубка"
 
7-10-2011, 16:21  Випадки

Прокуратура знову наїхала на власників "Клубка"

 
Як тільки в газеті "20 хвилин" вийшла стаття, у якій власники розгромленого прокуратурою інтернет-клубу "Клубок" розповіли про реальні причини "наїзду", як тут же до них з обшуком знову заявилися слідчі.

'Прокуратура



Стаття вийшла 5 жовтня, а вже на наступний день "в гості" до Сергія Камінського приїхали слідчі аж із Андрушівської прокуратури, які влаштували обшук в "Меблева ательє № 1" на вул. Київській, яке належить Сергію. І хоча приміщення ательє є приватною власністю, слідчий Ширяєв вирішив не ставити Сергія Камінського до відома, а вже тим більше чекати його. Коли Сергій Камінський приїхав в ательє, прокурорські вже у всю копалися в бухгалтерських паперах.
Офіційним приводом для обшуку стала кримінальна справа за заявою гр. Сідлецької, яка, за її словами працювала на Сергія Камінського і який, порушуючи закон, не уклав з нею договір. Найцікавіше те, заява Сідлецької вже розглядалася в суді і Верховний суд визнав її претензії необґрунтованими.

До речі, за словами Сергія Камінського, саме Сідлецька стала причиною влаштованого рік тому погрому в інтернет-клубі "Клубок".
- У 2008 році я деякий час був відсутній в місті у справах бізнесу, - розповів журналістам Сергій Камінський. - Для того, щоб моя фірма в Житомирі могла в цей час нормально працювати без мене, я залишив в офісі підписані банківські чеки. Цим і скористалася «хороша» знайома, фактично - близький друг нашої сім'ї Тетяна Сідлецька.


«Не мудруючи лукаво», за словами Камінського, Сідлецька просто «отоварила» чеки в банку, нагрівши фірму Камінського на 420 тисяч гривень. Зрозуміло, факт отримання цих грошей дуже швидко «сплив» на поверхню.


- Вона пояснила мені, що їй терміново потрібні були ці гроші, пообіцяла через пару місяців повернути, - розповідає Сергій. - Але замість цього подала на нас позов до суду. Нібито, тепер ми їй повинні якусь міфічну зарплату.


Кілька років справу розглядали суди, поки, нарешті, Вищий суд України остаточно не відхилив претензії Сідлецької. Паралельно ж було прийнято судове рішення про повернення фактично незаконно отриманих нею 420 тисяч гривень. Серйозні проблеми у бізнесменів Камінських почалися, коли судове рішення потрапило у виконавчу службу.


- Наприкінці грудня 2010 року нас усіх викликали в прокуратуру, де слідчий відкритим текстом сказав: - «Якщо ви не відмовитеся від своїх вимог щодо повернення грошей, у вас будуть великі неприємності». Великі проблеми не змусили себе довго чекати, - розповідає Сергій Камінський.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!