Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі аматорський паркур на даху закінчився зламаною ногою і приїздом рятувальників
 
21-09-2011, 00:54  Випадки

У Житомирі аматорський паркур на даху закінчився зламаною ногою і приїздом рятувальників

 
19 вересня, близько 20:00 в 1-у пожежну частину м. Житомира надійшло прохання про допомогу. Молоді люди повідомили, що їхній товариш з поламаною ногою лежить ... на даху будівлі. Коли рятувальники на авто пересувній пожежній драбині прибули за вказаною адресою, то з'ясували, що постраждалий дійсно знаходиться на даху 4-поверхового адміністративного будинку.

У Житомирі аматорський паркур на даху закінчився зламаною ногою і приїздом рятувальників



Про це повідомив Сергій Уланов, співробітник прес-служби УМНС України в Житомирській області.

З подальших пояснень «героя» випливало, що вдень він у справах відвідував одну з організацій в цій будівлі. Очікуючи своєї черги, задрімав. Заснув міцно тому, що перед цим працював у третю зміну. Прокинувся в повній самоті. Щоб залишити приміщення не знайшов нічого кращого, як вистрибнути у вікно. Але всі вікна нижніх поверхів були обладнані ґратами. Він знайшов вільне вікно, яке вело з шостого поверху основного корпусу на дах 4-поверхової прибудови. Вийшло, як у знаменитій комедії: стрибнув, упав, знепритомнів, отямився - перелом.

Поранений зідзвонився з друзями, обговорив можливості свого порятунку. Травма була серйозна і дуже болюча. Друзі не стали вигадувати велосипед - зв'язалися з працівниками МНС, які прибули з медиками «швидкої» і міліціонерами.

Професіонали піднялися на дах, оцінили ситуацію, наклали постраждалому шину, і зрозуміли, що спускати пораненого на фалах (спеціальних мотузках), тим більше, по сходах, не можна - це заподіє йому важкі страждання. Вихід знайшли. Відкрили з допомогою сторожа кабінет, розташований безпосередньо під місцем подій. Постраждалого прив'язали до стільця, за допомогою фалів опустили імпровізоване рятувальне крісло до відкритого вікна. Там невдаха стрибун потрапив в руки медиків.

Рятувальна операція завершилася успішно. Поки головна дійова особа в гіпсі, міліціонери перевірять, чому до закриття приміщень хлопця ніхто не знайшов і не розбудив і чому він, власне, стрибав, а не шукав вахтера.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!