Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Безробітний бердичівлянин мало не став білоруським мільйонером. Завадили
 
30-09-2011, 21:48  Випадки

Безробітний бердичівлянин мало не став білоруським мільйонером. Завадили

 
Повідомлення білоруського МВС небагатослівно, але буквально рве на шматки мрію бердичівських безробітних стати мільйонерами в Білорусії. Повідомляється, що 29 вересня СО ВУД за ч. 1 ст. 205 КК РБ за заявою громадянки К., 1966 р.н., друкарки, мешканки м. Лунінця, що невідомий з незакритого кабінету підприємства в м. Лунінці викрав сумочку з косметикою і 50 000 рублів, вцілому на суму 400 000 рублів. Відділом карного розшуку встановлено, що крадіжку скоїв громадянин України Г., 1967 р.н., непрацюючий житель м. Бердичева Республіки України, який затриманий ОУР Жітковічского РВВС УВС Гомельського облвиконкому.

'Безробітний



Іншим потенційним білоруським мільйонерам з міста Бердичів повідомляємо, що курс гривні до білоруського рубля складає 10 000 рублів за 14,3 гривні. Таким чином, 400 000 білоруських рублів перетворюються, перетворюються, перетворюються на ... 572 гривні.

І якщо за українськими законами, за подібний злочин складуть адміністративний протокол, випишуть штраф і відпустять під чесне піонерське більше не красти, в Білорусії закон трохи жорсткіше - 5 років в'язниці тепер очікують мільйонера-невдаху з Бердичева.

Валерій Шелепа

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!