Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Наркотичний бум в Бердичеві - кілька дітей потрапило в реанімацію з передозуванням
 
5-11-2011, 19:45  Випадки

Наркотичний бум в Бердичеві - кілька дітей потрапило в реанімацію з передозуванням

 
Наркоманія серед підлітків - страшне явище нашого часу, з якими ведеться постійна але, на жаль, не завжди успішна боротьба. Бажаючи відчути себе дорослими і крутими, а також під впливом більш дорослих, неблагополучних товаришів все більше і більше молодих людей долучається до вживання наркотиків. Спочатку один раз, потім другий, а через деякий час ми опиняємося свідками кількох загублених людських доль.

Наркотичний бум в Бердичеві - кілька дітей потрапило в реанімацію з передозуванням



Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», вчора ввечері відразу троє підлітків було терміново госпіталізовано з діагнозом отруєння таблетками. Всі вони живуть в одному районі (зупинка готелю Дружба) і приблизно одного віку (18-20 років). У першого підлітка 1993 року народження, якого доставили в дитяче реанімаційне відділення Центральної міської лікарні, констатували отруєння галапередолом. Слідом за ним в реанімацію надійшло ще два підлітки 1991 та 1993 років народження з аналогічними симптомами і діагнозом.

Всі постраждалі проходять курс лікування і лікарі роблять все можливе, щоб їх стан стабілізувався - але більш докладної інформації про здоров'я підлітків поки не надходило. Співробітникам міліції доводиться чекати, коли підлітки, що вирішили випробувати нові відчуття, оговтаються, щоб дізнатися звідки вони дістали заборонене наркотичний засіб.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!