Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині стався груповий випадок отруєння
 
13-05-2010, 10:48  Суспільство / Випадки / Відпочинок / Медицина

На Житомирщині стався груповий випадок отруєння

 
11 травня в с. Шоломки Овруцького району Житомирської області стався груповий випадок отруєння невідомою речовиною, в результаті якого одна людина загинула та двоє людей госпіталізовано.

Про це повідомив співробітник прес-служби Головного управління Міністерства надзвичайних справ у Житомирській області Сергій Уланов.
'На

38-річний мешканець с. Збраньки помер у реанімаційному відділенні Овруцької центральної районної лікарні.

Чоловік 1941 р. і жінка 1944 р. у важкому стані доправлені до реанімаційного відділення Овруцької центральної районної лікарні.
'На

За матеріалами попереднього розслідування, чоловік допомагав подружжю-пенсіонерам по господарству. Після закінчення робіт дідусь виставив на стіл чвертку горілки. Робітникові стало погано вже за столом.

Його на легковику завезли в реанімацію, де він згодом помер. Коли потерпілий ще знаходився в приймальному відділенні, в «швидку» надійшов виклик до сім'ї пенсіонерів. Медики вилучили злощасну пляшку на дослідження речовини.
'На

Остаточні причини отруєння будуть встановлені фахівцями судово-медичної експертизи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!