Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві знову гіпнотизери нападають на продавців
 
17-12-2011, 18:37  Випадки

У Бердичеві знову гіпнотизери нападають на продавців

 
У місті відновив свою діяльність шахрай-гіпнотизер

'У



Близько 6 місяців тому в бердичівських магазинах почали загадковим чином пропадати дорогі шуби. Продавці тоді підозрювали в причетності до зникнення якогось гіпнотизера. Адже, за інформацією регіональних ЗМІ, навіть перегляд записів камер спостереження нічого не дав. Шуби як у повітрі розчинилися. Але днями історія відновилася, правда, за дещо іншим сценарієм.

Як повідомила одна з продавщиць на ім'я Емма, нещодавно до неї у відділ прийшов блідий, худий юнак, довго вибирав товар і в результаті придбав його, витративши 1 тисячу гривень. Зараз покупців у непродовольчих магазинах не так вже й багато, тому Емма запам'ятала його дуже добре. Він розрахувався десятьма сотенними купюрами, які були перев'язані червоною гумкою. Гроші разом з гумкою продавець поклала в касу.

В кінці дня жінка стала підводити підсумки виручка. Виявилося, що червоною гумкою були дбайливо перетягнуті десять купюр номіналом в одну гривню.

Яким чином аферист обдурив її - до цих пір сама не зрозуміє (адже гроші вона завжди уважно підраховує). Правда в той раз змінила своїй багаторічній звичці перераховувати виручку двічі. Жінка, підозрює, що стала жертвою все того ж шахрая-гіпнотизера.

До речі, раніше повідомлялося, що в Криму активізувалися цигани-шахраї, які під гіпнозом виманюють гроші у місцевих і туристів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!