Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З модного бутіка в Бердичеві, в літню спеку, викрали норкову шубу!
 
21-06-2011, 22:26  Випадки

З модного бутіка в Бердичеві, в літню спеку, викрали норкову шубу!

 
Зараз багато хто з мешканців міста Бердичева вже не може жити так, як жили раніше в щасливі докризові роки, і звикнути до цього досить важко. Нововведення в податковому законодавстві, підвищення цін на товари та послуги, а також низька платоспроможність у споживача боляче вдарила не тільки по багатьом бізнесменам, але і по їх сім'ям, які були змушені спуститися з грошового Олімпу ближче до простих смертних, помінявши відвідування модних Житомирських бутиків на поневіряння по грязі місцевого речового ринку.

0



Проте навіть відсутність грошей не може перешкодити звиклій до розкоші жінці знову відчути себе розкішною жінкою.

Редакції газети «Бердичів Діловий» стало відомо, що з відомого в місті Бердичеві магазину ексклюзивного одягу «Фараон», який спеціалізується на продажу виробів з натурального хутра та ексклюзивного жіночого та чоловічого одягу, в понеділок була здійснена крадіжка ... норкової шуби!

Як повідомляють правоохоронні органи, злочин було скоєно невідомою особою близько 11-00 годин дня з приміщення магазину. Правда, як вдалося непоміченим пронести досить велике виріб з хутра повз продавців, з'ясувати поки не вдалося.

Ведеться слідство з метою встановити особу невідомого любителя (або любительки) хутра та з'ясувати всі обставини цієї дивної справи. Не виключається, що у викрадача можливо був спільник серед персоналу магазину, але остаточну крапку поставить піймання зловмисника, на слід якого поки вийти не вдалося.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!