Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ЧП. У Житомирі госпіталізовано 47 школярів із-за отруєння невідомим газом.
 
29-09-2009, 14:09  Випадки

ЧП. У Житомирі госпіталізовано 47 школярів із-за отруєння невідомим газом.

 
'ЧП.

У Житомирі, із-за отруєння невідомим газом, госпіталізовано 47 учнів школи №8. Про це повідомив начальник управління утворення мерії Житомира Валентин Арендарчук.

"Біля полудня в туалеті на першому поверсі був розпорошений газ, після чого діти масово почали звертатися до лікаря з скаргами на погіршення здоров'я. 47 дітей госпіталізовано в лікарні Житомира для обстеження", - сказав Арендарчук.

За його словами, на місці працюють співробітники Міністерства по надзвичайних ситуаціях і захисті населення від наслідку Чорнобильської катастрофи, правоохоронних органів, які встановлюють тип газу і особу людей, що розпорошили його.

Начальник управління освіти допустив, що це може бути хтось з учнів.

Очевидці розповідають, що біля школи був до десятка машин «Швидкої», деяких дітей виносили з приміщення на руках.

Арендарчук також повідомив, що в школі тимчасово припинені заняття, діти відпущені по будинках, проводиться провітрювання приміщення школи.

За інформацією прес-служби Головного управління МІНЧС в Житомирській області, в школі вчаться 480 дітей і працюють 40 викладачів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!