Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Опитування «Інтерфаксу» виявив лідерство Януковича
 
17-01-2010, 20:18  Вибори 2010

Опитування «Інтерфаксу» виявив лідерство Януковича

 
Опитування «Інтерфаксу» виявив лідерство Януковича

Агентство "Інтерфакс" провело опитування виборців на виході з виборчих дільниць на виборах президента України, що проходять 17 січня 2010.
Згідно з отриманими результатами, лідирує Віктор Янукович. За нього віддали свої голоси 36,1 відсотка опитаних. На другому місці - Юлія Тимошенко з 20,7 відсотка опитаних. Замикає трійку Сергій Тігіпко з результатом в 14,9 відсотка голосів.

Серед інших 13 кандидатів Віктор Ющенко отримав 6,1 відсотка, Арсеній Яценюк - 5,5 відсотка, Петро Симоненко - 4,3 відсотка, а Анатолій Гриценко - 1,9 відсотка. Під час голосування, нагадаємо, Ющенко на питання про те, що він буде робити, якщо не буде обраний, відповів, що буде обраний.

За даними агентства, всього було опитано 2950 виборців у різних районах українських міст. До області інтересу потрапили Київ, Севастополь та 24 обласних центрах України. При цьому підкреслюється, що дані опитування не є репрезентативними для всієї країни, оскільки в ньому погано охоплені сільські райони. Експерти відзначають, що Тимошенко може розраховувати на більш високий відсоток голосів у цих регіонах.

Згідно з даними Центральної виборчої комісії України по 122 територіальних виборчих округах, на 16 годину за московським часом проголосувало 46,14 відсотка виборців. Вибори будуть вважатися такими, що відбулися, якщо явка населення досягне 50 відсотків.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!