Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі забули включити в списки виборців солдат.
 
7-02-2010, 15:58  Вибори 2010

У Житомирі забули включити в списки виборців солдат.

 
'У


У Житомирі забули включити в списки виборців солдат.


У Житомирі Партія регіонів виявила порушення з включенням солдатів до списків виборців на 108-й виборчій дільниці округу № 63. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Житомирської обласної організації Партії регіонів.

«Після голосування в першому турі президентських виборів частина військовослужбовців Житомирській 95-ї окремої аеромобільної бригади не була включена до списків виборців», - повідомила у коментарі помічник народного депутата від Партії регіонів Миколи Присяжнюка Леся Сингаєвська.

За її словами, «командиром частини вчасно були подані списки солдатів для включення їх до списку виборців для голосування в другому турі».

«Але відділу ведення державного реєстру виборців Богунського району, який очолює представник БЮТ, солдати не були включені до списку виборців виборчої дільниці № 108», - повідомила вона.

Сингаєвська зазначила, що «сьогодні 46 військовослужбовців, які не знайшли себе в списках на даній ділянці, включили до додаткового списку виборців, але представники ОВК (округ № 63) заборонили видавати виборчі бюлетені цим солдатам, мотивуючи тим, що ЦВК не може дати роз'яснення з приводу даного питання ».

Помічник народного депутата заявила, що це є черговим порушенням виборчого законодавства, і заяву з цього приводу буде направлено до правоохоронних органів, пише УНІАН.

Обозреватель.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!