Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Яскравий представник бердичівською интелегенции пан Терефєєв призвав підтримати Тимошенко
 
12-10-2009, 16:31  Новости Житомира

Яскравий представник бердичівською интелегенции пан Терефєєв призвав підтримати Тимошенко

 
'Яскравий

Еліта суспільства завжди прагнула кращого життя та була генератором усіх прогресивних ідей. Одну із таких на громадських зборах обговорювали представники інтелігенції Житомирщини. Вони вирішили звернутися до кандидатів у Президенти України із закликом об’єднатися навколо одного кандидата. Діячі культури, науковці, представники духовенства, художники, які піднімалися на сцену, зазначали, що найбільше їхнє очікування— це лідер, який об’єднає державу і наведе у ній порядок, сконсолідує гілки влади і достойно представлятиме інтереси України на всіх рівнях. Анатолій Терефеєв, голова Асоціації головних лікарів Житомирської області: “Дякуючи Юлії Володимирівні в мене була зустріч із міністром охорони здоров’я і ми сподіваємося отримати туди необхідне обладнання та апаратуру.

Коли за людиною стоять конкретні справи, і це можна помацати та відчути, такій людині треба вірити”. Василь Кондратюк, голова спілки художників Житомирської області: “На сьогоднішній день таким лідером, гідним бути Президентом, є нинішній Прем’єр-Міністр Юлія Володимирівна Тимошенко”.
Чому Юлія Тимошенко, а не хтось інший? Свою позицію еліта аргументовувала тим, що ця мудра і розважлива жінка кожного дня своїми справами доводить: їй потрібні прості люди та їхнє благополуччя, а не влада. І якщо лідерці допомогти, вона приведе Україну до світлого та гідного майбутнього. Поки що маємо ображену старість і занедбану молодість, зупинені будівництва та суспільний розбрат, говорили учасники зборів. Для добробуту країні потрібна захищена, освічена та здорова нація. Нинішній Прем’єр-Міністр це добре розуміє, тому свої зусилля першочергово скеровує на армію, освіту і медицину. Представники останньої галузі доводили це у своїх виступах, зауважуючи, що Президентом України повинен бути не обіцяльник, а людина слова.
Наприкінці зборів інтелігенція проголосувала за звернення до кандидатів у Президенти, в якому закликала політиків проявити мудрість та відкинути свої амбіції. Служити Україні треба не лише на посаді Президента. Розпорошування голосів виборців може привести до влади олігархічні клани та бандитські угрупування, говориться у зверненні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!