Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області почали боротьбу з негативною динамікою у будівництві
 
1-07-2010, 08:38  Новости Житомира

У Житомирській області почали боротьбу з негативною динамікою у будівництві

 


У Житомирській області почали боротьбу з негативною динамікою у будівництві


'У




Протягом останнього періоду помітилася негативна динаміка в діяльності будівельного комплексу області. У 2009 році зменшено обсяги будівельно-монтажних робіт і вкладення інвестицій у житлове будівництво, істотно скоротився розмір витрат з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію об'єктів соціальної сфери. Водночас виникає цілий ряд питань, вирішення яких залежить від оперативних дій, координації роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

У зв'язку з цим розпорядженням губернатора Житомирської області Сергія Рижука

райдержадміністраціям, міськвиконкомам запропоновано протягом II кварталу цього року проаналізувати роботу будівельних організацій та підприємств будівельної індустрії, що здійснюють виробничу діяльність на території району, міста, і вжити дієвих заходів щодо її поліпшення.

Домогтися реєстрації будівельних організацій з інших областей України або їх окремих підрозділів, що працюють на території району, міста.

Залучати місцеві субпідрядні будівельні організації, а також підприємства будівельної індустрії до забезпечення галузі будівництва будівельними матеріалами, що виробляються в регіоні.

Провести інвентаризацію земельних ділянок на території відповідних адміністративних одиниць, придатних під забудову.

Вжити дієвих заходів для повного освоєння у 2010 році коштів, які будуть виділятися за рахунок видатків з державного бюджету на соціально-економічний розвиток регіонів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!