Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська область займає 21-е місце за обсягами житла, що будується
 
13-12-2010, 09:45  Суспільство

Житомирська область займає 21-е місце за обсягами житла, що будується

 
Через відсутність фінансування та недостатнього рівня надання кредитів банками, суттєво знизився обсяг проведених в Житомирській області будівельних та будівельно-монтажних робіт. Протягом 9-ти місяців темпи зниження досягли 35%.

0



На даний момент Житомирщина посідає 21-е місце в рейтингу Україна, тоді як в першому кварталі була на третьому.

За словами заступника голови державної адміністрації Житомира Ігоря Орлова, протягом поточного року спостерігається зменшення обсягу робіт зі зведення будинків у розмірі 41%. У свою чергу, на 32% зменшився обсяг робіт з установлення інженерного устаткування.

Незважаючи на те, що в будівельній галузі зараз спостерігається спад, в регіоні було збудовано та введено в експлуатацію близько 147 тисяч квадратних метрів житлових площ, що в 4 рази перевищує торішній рівень.

16 мільйонів гривень, які передбачалися з державного бюджету на розвиток Житомирщини, планувалося направити на будівництво об'єктів соціального значення: загальноосвітньої середньої школи № 8, яка знаходиться в Новоград-Волинському, реконструювати під школу дитячий сад, що знаходиться в селі Кодня в Житомирському районі, побудувати третій комплекс який буде функціонувати як консультативно-діагностична поліклініка обласної клінічної лікарні, розширити Житомирську міську дитячу лікарню, реконструювати і розширити водовідведення та очисні споруди в Бердичеві.

У свою чергу, згідно з даними фахівців компанії «Соцмарт», кошти з обласного бюджету планується направити на розробку Схеми з планування території області, кошторисна вартість якої складе 2,6 мільйонів гривень.
Відомо, що Житомир є одним з найстаріших міст Київської Русі , розташований в північній частині України, а також є адміністративним центром Житомирської області та Житомирського району, і є найбільшим містом Поліського регіону Волині. Населення міста становить 271 348 чоловік, а територія перевищує 6,5 тисяч гектарів. Це місто - один з найбільш старих історичних і культурних центрів в Україні.
За матеріалами: socMart

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!