Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира підписала розпорядження про початок опалювального сезону
 
14-10-2009, 16:46  Новости Житомира

Мер Житомира підписала розпорядження про початок опалювального сезону

 
'Мер

Відповідно до Законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «О забезпеченні санітарного і епідемічного благополуччя населення», Державними санітарними правилами по забезпеченню оптимального воздухо-температурного режиму в дитячих, підліткових і загальноосвітніх закладах «Опалювання, вентиляція і кондиціонування», Будівельних норм і правил, розпорядження голови обласної державної адміністрації, статті 30 Закону України «Про місцеву самоврядність в Україні», мер Житомира підписала розпорядження про початок в Житомирі опалювального сезону 2009-2010 років з 15 жовтня 2009 року.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.
Відповідно до будівельних правил, що діють, і правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, в першу чергу до централізованого теплопостачання будуть підключені лікувально-профілактичні установи, дитячі дошкільні і загальноосвітні заклади з подальшим підключенням житлових будинків і об'єктів соціальної сфери.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!