Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області з будинку винесли комп'ютер
 
16-10-2009, 15:47  Новости Житомира

У Житомирської області з будинку винесли комп'ютер

 
'У

15 жовтня в Коростенський міський відділ міліції Житомирської області звернулася місцева мешканка, 1978 р. р., з повідомленням про те, що з її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадений комп'ютер вартістю близько 3 тис. гривень.



Дільничні інспектори міліції встановили, що цей злочин скоїв 33-річний безробітний житель району, в якого викрадене вилучене. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирської області.

Шановні громадяни! Аби не стати жертвою злодіїв, заздалегідь поклопочіться про безпеку свого майна. Обладнайте житло міцними дверима і надійними замками. Покидаючи будинок навіть на нетривалий час, не забувайте закривати кватирки і вікна. Знаходячись удома, не залишайте двері своїх будинків незакритими. Пам'ятаєте, що Державна служба охорони може стати надійним гарантом безпеці вашого майна, а засоби, витрачені на устаткування сигналізації, завжди менше можливих збитків.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!