Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі шляховики не поспішають закривати розкопки: погода не дозволяє
 
7-02-2011, 23:36  Новости Житомира

У Житомирі шляховики не поспішають закривати розкопки: погода не дозволяє

 
У Житомирі з 50 «свіжих», проведених у січні цього року, розкопок на асфальті тільки в 3 випадках відновлено асфальтне покриття.

У Житомирі шляховики не поспішають закривати розкопки: погода не дозволяє



Про це під час робочої наради керівників ЖЕКів та комунальних підприємств повідомив начальник комунального підприємства «Інспекція з благоустрою міста Житомира» Костянтин Яремійчук.

Це пов'язано, перш за все, з несприятливими погодними умовами.

Всього в січні 2011 року в місті вироблено 109 розкопок, пов'язаних з благоустроєм міста. З 59 розкопок на ґрунті закрито 28.

«Всі розкопки підготовлені для асфальтування і будуть закриватися після зими, - сказав Яремійчук Костянтин. - Є частина розкопок, початих ще в минулому році, які створювали аварійні ситуації, але на сьогоднішній день вони засипані щебенем і заасфальтовані. Для цього на кілька днів запускався міні-асфальтобетонний завод. Зокрема, такиv чином була закрита розкопка на перехресті пл. Путятинської - вул. 1 Травня. У даний момент вона трохи просіла, але з настанням сприятливих погодних умов її заново покриють асфальтом ».

Також були заасфальтовані розкопки по вул. Шевченка та пл. Житній ринок.

У січні інспекція з благоустрою видала 512 приписів і 26 протоколів на порушення санітарного стану міста. Зокрема, мова йде про рекламу на стовпах.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!