Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під охороною робітників підприємства «Житомирські ласощі» провели збори акціонерів
 
12-03-2011, 22:03  Новости Житомира

Під охороною робітників підприємства «Житомирські ласощі» провели збори акціонерів

 
З ранку 12 березня біля прохідної «Житомирських ласощів» було людно. Люди з плакатами зібралися на пікет. Як виявилося, на підтримку чинного керівництва підприємства, яке в цей день, як нам розповіли люди біля прохідної, проводило збори акціонерів.

Під охороною робітників підприємства «Житомирські ласощі» провели збори акціонерів



Як ми з'ясували в інтернеті, о 9.30 ранку 12 березня підприємство дійсно проводило позачергові збори, про що і було дано оголошення.

Порядку денного, як це зазвичай бувало раніше, ні на дверях, ні на офіційному сайті підприємства ми не виявили: які питання розглядали на зборах, залишилося невідомим.

Крім працівників підприємства у прохідній були і столичні журналісти з декількома камерами, очевидно з телеканалів.

Близько половини одинадцятого людина з рупором, по всій видимості, організатор, оголосила, що люди можуть розходитися, а «вудки» (держаки для плакатів) здати.

Після цього приїжджих журналістів пропустили на збори, а місцевим представникам ЗМІ охорона після невеликої наради з керівництвом ввічливо відмовила, мовляв, збори вже почалося, все проходить нормально і т.п ...

Крім пікету робочих, які стояли з гаслами «кнопкодавам фабрику не віддамо», по периметру були видні співробітники міліції на чолі із заступником начальника УМВС Валерієм Марчевським. Міліціонер сказав, що люди тут стоять з 7.30 ранку і за цей час ніяких інцидентів не відбувалося, все спокійно ...

Як відомо, ЗАТ «Житомирські ласощі» оголосили про припинення діяльності шляхом злиття з ТОВ «Будстайл-XXI" та створення Товариства з додатковою відповідальністю.

Відповідне рішення було прийнято на загальних зборах акціонерів, яке відбулося 20 листопада.

А 3 березня 2011 Київський апеляційний адміністративний суд зупинив виконання рішення про позбавлення Дельта Кепітал СА прав на статутний фонд (95,07%) ЗАТ «Житомирські ласощі».

Прийняте в таємниці від іноземного інвестора рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 27.07.2011 року про повернення статуту ЗАТ «Житомирські ласощі» у стан 1999 року і скасування реєстрації додаткових емісій буде переглянуто в апеляційному порядку.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!