Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міська влада запропонує мешканцям Житомира грітись взимку біля фонтану?
 
27-10-2009, 22:35  Новости Житомира

Міська влада запропонує мешканцям Житомира грітись взимку біля фонтану?

 
'Міська

Тисячі житомирян мерзнуть сьогодні в своїх квартирах. Складається враження, міська влада на чолі з мером Вірою Шелудченко, лише вчора дізналась, що в місто може прийти зима.

«Вперед, Україно!» обурена непрофесійністю влади, через яку мусять мерзнути житомиряни.



Останніми роками, коли містом керує мер Віра Шелудченко, осінь в Житомир приходить якось зненацька. В той момент, коли жителі міста намагаються знайти в своїх квартирах теплі радіатори, виявляється, що опалювальний сезон існує лише на папері. До опалення наразі підключено менше половини будинків міста і коли нарешті можна чекати підвищення температури в помешканнях сказати важко.



Натомість, міські служби оприлюднили список будинків, що не підключені до опалення та ймовірні причини затримки. Лідер «ВУ» на Житомирщині Сергій Мороз називає ці «причини» відмовками: «Подивіться, як тільки знизилась температура, так у нас почали переривати теплотраси. Таке враження, що житомиряни та влада живуть за різними календарями».



На його переконання опалювальний сезон не розпочався вчасно внаслідок непрофесійності влади міста, яка більше нагадує злочин проти житомирян: «Чомусь Віра Тимофіївна не думала про проблеми, що можуть виникнути на початку опалювального сезону, про те, що знадобляться кошти на реконструкцію котелень та оплату за газ, замість цього гроші були викинуті на похабно зроблений фонтан в центрі міста. Це злочин та безвідповідальність перед житомирянами».



Лідер «ВУ» наголошує на тому, що непрофесійність влади та нездатність вирішити проблеми жителів створюють навіть загрозу життю житомирян, оскільки спроби людей хоч якось обігрітись електричними чи газовими приладами, призводять до пожеж.



«Житомиряни вже напевне зрозуміли, що у міської влади інші інтереси, а Віра Шелудченко, яка безпосередньо відповідальна за холод у наших помешканнях, сидячи в теплому кабінеті не квапиться вирішувати проблеми людей», - говорить Сергій Мороз.



На його переконання, чеснішим та відповідальнішим у цій ситуації було би визнати свою нездатність керувати містом та піти з посади.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!