Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міський суботник закінчився, а прибирання в Житомирі триває.
 
19-04-2011, 23:12  Новости Житомира

Міський суботник закінчився, а прибирання в Житомирі триває.

 
До весняного місячника благоустрою та санітарного прибирання міста приєдналася молодь, об'єднана депутатом Житомирської міської ради Михайлом Заславським.

Міський суботник закінчився, а прибирання в Житомирі триває.



19 квітня понад 200 молодих людей, які представляли Житомирський державний університет ім. І. Франка, Житомирський інститут медсестринства, Житомирський фармацевтичний коледж та комерційний технікум, протягом дня прибирали прибережні зони річки Тетерів - улюблені місця відпочинку житомирян.

З Студентського пляжу, рекреаційних зон за фармацевтичним і комерційним коледжами та району водоканалу вивезли чотири вантажівки сміття, це близько півтисячі сміттєвих мішків.

- Ми, як свідомі громадяни, не могли залишитися осторонь однією з актуальних проблем нашого міста. Для нас така діяльність є систематичною, оскільки проблема забруднення навколишнього середовища досягає не тільки міських, але і загальноукраїнських масштабів, - зазначив організатор акції, помічник депутата Житомирської міської ради Олександр Кузьменко.

- Організовуючи акції з прибирання, нашою метою є не тільки збір сміття на території, а перш за все виховання у молоді охайності і відповідальності, любові до рідного міста та збереження природної чистоти навколишнього середовища. Крім того, додатково було організовано спортивно-розважальну програму. Дуже приємно, що молодь із задоволенням приєднується до збирання рідного міста, - говорить Кузьменко.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!