Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі проходить осінній місячник благоустрою. Влада відзвітувала про результати роботи
 
28-10-2011, 13:02  Новости Житомира

У Житомирі проходить осінній місячник благоустрою. Влада відзвітувала про результати роботи

 
Влада м. Житомир відзвітувала про результати осіннього місячника благоустрою міста.

У Житомирі проходить осінній місячник благоустрою. Влада відзвітувала про результати роботи



Нагадаємо, відповідно до розпорядження мера Володимира Дебоя, з 17 жовтня в Житомирі проходить осінній місячник з благоустрою та санітарного прибирання міста.

До місячника з благоустрою залучили житомирські підприємства, навчальні та лікувальні установи, торговельні організації та пункти громадського харчування.

У роботах по впорядкуванню вулиць міста беруть участь жителі приватних будинків, ЖЕКи, ЖБК, ОСББ, політичні партії, військові частини і громадськість.

Про результати місячника на сьогоднішній день розповів заступник начальника комунального господарства міськради Віталій Шевчук.

З 17 по 27 жовтня очистили 1427 кв.м клумб від квіток, які відцвіли, висадили 10925 штук дворічних квітів, очистили 39647 кв.м газонів від опалого листя і сміття, вивезли 76 куб.м листя і сміття з об'єктів благоустрою, зрізали 8 аварійних і сухих дерев і обрізали 26 дерев.

З вулиць прибрали і вивезли 779 куб.м дорожнього змету. Замінено 2 залізобетонних опори і змонтовано 2 залізних опори, провели поточний ремонт мереж зовнішнього освітлення на 30 вулицях і провулках Житомира.

На Польському цвинтарі вирізали 1,1 га кущів, на Смолянському - зрізали і вивезли 2 аварійні дерева, на Корбутовському кладовищі з метою утеплення місць для похорону взимку завезли 183 куб.м тирси. З усіх кладовищ міста вивезено 373 куб.м сміття.

Також прочищені 12 зливних колодязів, промите 600 м зливної мережі, відремонтовано 5 люків та решіток, встановлено 2 люка і 4 решітки і виконаний ремонт деформаційного шва на мосту по Проспекту Миру.

Працівники ЖЕКів, ЖБК і ТОВ «Коменерго-Житомир», «ВЖРЕП № 4» на внутрішніх територіях будинків змели 180 куб.м дорожнього змету, прибрали 77480 кв.м прибудинкових територій, впорядкували 7 сміттєзбиральних майданчиків, вивезли 47 куб.м гілок і негабаритних відходів.

Нагадаємо, що осінній загальноміський місячник з благоустрою та санітарного прибирання Житомира триватиме до 18 листопада.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!