Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Комісія Житомирської міськради про оренду ділянки землі на площі Корольова: «стратити не можна помилувати»
 
24-11-2011, 19:33  Новости Житомира

Комісія Житомирської міськради про оренду ділянки землі на площі Корольова: «стратити не можна помилувати»

 
23 листопада депутатська комісія з питань містобудування, архітектури та землекористування Житомирської міськради повторно розглядала питання про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,00348 га за адресою майдан Корольова, 11 приватному підприємцю Станіславу Ошеметкову.

Комісія Житомирської міськради про оренду ділянки землі на площі Корольова: «стратити не можна помилувати»



На попередньому засіданні земельної комісії депутати одноголосно проголосували за те, щоб запросити на комісію тих, хто візував цей проект рішення.

Майже годину члени комісії і присутня на засіданні секретар Житомирської міськради Наталія Леонченко обговорювали це питання.

Голова комісії Микола Туфанов (Партія регіонів) навів свої аргументи «проти».

«Це центральна площа міста, проекти забудови повинні розглядатися на архітектурно-будівельній раді - цього немає. Рішення про будівництво павільйону було прийнято всупереч закону - мала архітектурна форма, на розміщення якої був дозвіл міськради, має площу до 30 кв.м а павільйон - це приміщення до 450 кв.м і там вже потрібні інші дозволи та погодження. Також це питання знаходиться на розгляді в правоохоронних органах, ми не можемо його розглядати, поки прокуратура не прийме рішення. Крім того, є проект і рішення облради про розміщення навпроти стоячого павільйону пам'ятника Віктору Олександровичу Кременицькому. І є відповідь ДАБК (Державна інспекція архітектурно-будівельного контролю) - про одержання дозволу на будівництво і про введення в експлуатацію об'єкта за адресою майдан Корольова, 11 ніхто не звертався », - пояснював Туфанов.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!