Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Депутати Житомирської міськради не дозволили квіткарям побудувати павільйон за 1,5 мільйона
 
8-12-2011, 12:07  Новости Житомира

Депутати Житомирської міськради не дозволили квіткарям побудувати павільйон за 1,5 мільйона

 
На сесії Житомирської міськради 7 грудня депутати розглядали питання про впорядкування місць для торгівлі квітами на Московській.

Депутати Житомирської міськради не дозволили квіткарям побудувати павільйон за 1,5 мільйона



У проекті рішення сесії про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок пропонувалося КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» передати 0,009 і 0,018 га вздовж вулиці Московської, 8-10. Цільове призначення - будівництво та обслуговування будівель торгівлі.

Земельна комісія рекомендувала відмовити, тобто не давати землю комунальному підприємству.

Начальник Інспекції з благоустрою, депутат міськради від Партії регіонів Юрій Самборський і представниці асоціації квіткарів Житомира представили проект «Квіткового пасажу» - павільйону, який буде встановлений замість наметів на Московській.

За словами представниці квіткарів, вартість проекту 1,2-1,5 млн.грн. і там будуть передбачені соціальні місця для незаможних, для тих, хто сезонно вирощує квіти на продаж, а не займається цим постійно. Жінка запевняла, що побудований павільйон стане окрасою вулиці Московської. Об'єкт планують побудувати за гроші квіткарів.

«Якщо візьме в оперативне управління даний об'єкт Інспекція з благоустрою, то там буде нормальний об'єкт побудований, як годиться, красиво. Якщо цього не зробити - там буде бардак », - пояснював Самборський і просив сесію не підтримувати рекомендації земельної комісії.

Депутат міськради (фракція «Рідне місто»), екс-заступник мера Ігор Гундич нагадав, що питання про переселення квіткарів з вулиці Московської розглядається не один рік і для його вирішення треба просто мати силу волі.

«Потрібно сьогодні мати силу волі і відмовити Інспекції з благоустрою, а квіткарям знайти інше місце. Крім того, запропонований проект, який коштує як мінімум 1,5 млн. доларів, закриває фасад будівель по Московській, які можна відреставрувати і вони дійсно прикрасять вигляд вулиці », - сказав Гундич.

Депутати Житомирської міськради не дозволили квіткарям побудувати павільйон за 1,5 мільйона



Депутати більшістю голосів підтримали пропозицію земельної комісії: відмовити КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» у дозволі на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок вздовж вулиці Московської, 8-10.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!