Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на Малікова побудують торговий центр типу «павільйончик»
 
3-02-2012, 15:14  Новости Житомира

У Житомирі на Малікова побудують торговий центр типу «павільйончик»

 
Вчора 2 лютого жителі Житомира протягом 30 хвилин дзвонили на радіо щоб поставити свої запитання мерові Житомира Володимиру Дебою.

У Житомирі на Малікова побудують торговий центр типу «павільйончик»



Одна з житомирянок, яка подзвонили в ефір, запитувала у мера - що будують у неї під будинком поруч з Польським бульваром (район Малікова).

- Навпроти дитячого садка «АБВГДейка» у нас розгорнуто будівництво, і ніхто не може дати нам відповідь на питання: «Що тут будують?».

Дебой відповів, що до недавнього часу для нього це питання також було новиною. Хоча жителі Малікова вже не одноразово зверталися в різні міські інстанції з чутками, що там будують базар.

- Кілька років тому ця земельна ділянка була продана на аукціоні під торговий центр. На сьогодні ця земля є приватною власністю і була продана ще за попередньої каденції міської ради. Коли я приїхав на Малікова в цей дитячий сад і побачив паркан, то дав доручення розібратися, що тут відбувається. Спочатку там був проект такого собі «базарчика» але ми категорично заявили, що це неприпустимо. Тому там буде побудований упорядкований гарний торговий центр на зразок «павільйончика».

За словами Дебоя згідно з чинним законодавством забудовник зобов'язаний був розмістити там плакат з макетом об'єкта, інформацією про замовника і підрядника, терміни і тому подібне, щоб не було пліток.

Мер пообіцяв «порекомендувати» власникам об'єкта розмістити такий плакат.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!